Voeding verwerkende industrie

Wij voorzien zowel de voeding verwerkende als de (micro-)bierindustrie met verschillende kwaliteiten slangen met opgeperste RVS-koppelingen, o.m. DIN 11851 & 405, DIN 11864, SMS, Tri Clamp 32676 A(DIN) -B(ISO) -C(ASME). De slangen worden precies op maat gemaakt, voorzien van een uniek nummer en geleverd met een slangkaart en een conformiteitsverklaring! We leveren naast de wereldberoemde merken zoals Continental, Trelleborg en Semperit ook nog zéér hoogwaardige slangen met private brand; de juiste kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn!

Voor de reiniging in deze sector bieden wij ook kleding,emmers, borstels, bezems en waterzuigers van o.a. het merk Salmon aan: zie ook onze documentatie voor microbrouwerijen.

Aanvullend in deze sector, leveren wij hoogwaardige rubberen en kunststof reinigingsslangen met hulpstukken voor drukken van 10 tot> 400 bar druk in de kleuren zwart, groen, geel, blauw en rood van verschillende merken! De bijbehorende reinigingspistolen en uitrusting ontbreken ook niet, net zoals de veerbelaste roestvrijstalen haspels voor drukken van 20 tot 400 bar.