Download files

aflopend sorteren
* HIGH END POLYURETHANE HOSES *

Wij hebben nu enkele geheel nieuwe pu-slangen in onze portfolio:- Met een additionele aardedraad;- In signaal rood voor betere herkenbaarheid en veiligheid op de werf;- Permante anti-statische uitvoering;- FDA-kwaliteit voor het transport van voedingsmiddelen of granulaten waar bijvoorbeeld producten van worden gemaakt voor de farmaceutische sector;- Zéér gladde binnenwanden waardoor minder turbulentie in de slang;- Extra dikke slijtlagen tot wel 3,5 mm maar door een speciale constructie blijven de slangen zéér soepel in gebruik.

PDF-pictogram Silo_NL_07-15.pdf
Beton industrie

De eisen aan betonpompslangen zijn de laatste jaren door technische veranderingen bij het gebruik, sterk gestegen. Zo zijn de te overbruggen afstanden langer geworden, de pomphoogte en debieten worden groter waardoor door de werkdrukken ook stijgen.  Om aan deze veranderingen te kunnen blijven voldoen, zijn onze betonpompslangen technisch zodanig veranderd dat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

PDF-pictogram Beton_NL_01-14.pdf
Kunststof verwerkende industrie

Documentatie 2013/2014 voor de kunststof verwerkende industrie.

PDF-pictogram Nobi Brochure_REV-A_KI_sept. 2013.pdf
Kunststof verwerkende industrie

Datasheet (Eng) Techno PP HW; innoviteit v.w.b. heet waterslangen!

PDF-pictogram Tecno pp HW - NTH _13.9.13.pdf
Mortar Flat PU

Platoprolbare giekslang met opgeperste koppeling: 85 bar werkdruk.Licht in gewicht, makkelijk in gebruik en snel op te ruimen.-------------------------------------------------------------------------------------------Flachschlauch für den Mast.Leicht, angenehm im Gebrauch und schnell verstauhbar.-------------------------------------------------------------------------------------------Flat boom hose for concreteLight, easy to use and easy to store

PDF-pictogram Mortar Flat PU
Portfolio NOBI Technical Hoses BV

Algemene strooifolder NOBI Technical Hoses BV

PDF-pictogram Publicatie1_NL_2014.pdf
Presentatieblad NOBI Technical Hoses - Kunststof

Presentatieblad voor de kunststof verwerkende industrie.

PDF-pictogram Strooifolder NTH-NL / KI
Silotransport

Nieuwe transportslangen uit polyurethaan voor m.n. droge stoffen en slangen voor silotransport.

PDF-pictogram Beton_Silo_NL_07-15.pdf
Spare Parts Betonpompwagens

Nieuw in ons portfolio is de mogelijkheid tot leveren van slijtdelen voor de betonpompen, merk Putzmeister;Neu in unserem Lieferumfang sind die Ersatzteile für Betonpumpen, Marke Putzmeister;New in our product range are Spare Parts for concrete pumps, brand Putzmeister.

PDF-pictogram Spare Parts PM
Textiel versterkte betonslangen - 85 bar

Onze vernieuwde betonslangen met textiel inlagen zijn slijtvast en stabiel, net als de staal versterkte uitvoeringen.Echter, ze zijn wel tot 20% lichter en dus aangenamer in gebruik!Leverbaar in de maten 50 - 65 - 75 mm met opgeperste, geharde koppelingen.

PDF-pictogram HPB-85_Textile_NTH3.pdf

Pagina's