Nieuws

Smartflex SMT Comfort en Premium waterslang

5-laags PVC-slang voor tuinieren en irrigatie. Bestand tegen UV- en algenafzettingen. Gemaakt van grondstoffen zonder phthalaten, dus milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid.

Zeer sterk polyestergaren met gepatenteerde "SMT Steady Mesh Technology". Extreem handzaam, uitstekende flexibiliteit, hoge knik- en pletbestendigheid.

Temperatuurbereik; - 15 ° C tot + 65 ° C

REACH: 1907/2006 / EG / RoHS: 2011/65 / EU

Ook verkrijgbaar in Premium uitvoering voor uitstekende flexibiliteit bij nog lagere temperaturen

Origineel GEKA koppelingen en armaturen

Origineel GEKA klauwkoppelingen en armaturen voor al uw waterslangverbindingen. Naast de ‘standaard’ koppelingen met slangpilaar, binnen- of buitendraad leveren wij b.v. ook diverse speciale armaturen, zoals; Y-stuk met afsluiter, nastelbare koppelingen, hoekstukken (Knauf PFT), verstelbare- en volstraal spuitstukken en verstelbare alu/zink/kunststof ECO sproeipistolen.

Vraag vrijblijvend naar ons volledige productgamma en stuur een mail naar: sales@nobi-nth.nl

Mooie uitbreiding van ons segment; Machinery & Parts

Radiografisch bestuurbare rupsmaaiers voor o.a. weg- en bosonderhoud.

De Green Climber is een innovatieve radiografisch bestuurde werktuigdrager voor het werken in extreme omstandigheden, zoals: gebieden met steile hellingen en/of bij inzetten die gevaarlijk zijn voor de bestuurder.

De Green Climber is ontworpen om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op met gras begroeide terreinen, bermen en snelwegen die bijzonder oncomfortabel zijn, of gevaarlijk zijn om te bereiken. Zijn lichte gewicht en zijn totale veelzijdigheid maken Green Climber tot een uiterst nuttig voertuig.

Pagina's