Nieuws

Slangverwarmingsoplossingen voor de voedingsindustrie

Nieuw in ons assortiment; (slang)verwarmingsoplossingen voor de voedingsindustrie!

Houd uw productieproces soepel en efficiënt met onze geavanceerde slangverwarmingsoplossingen; zoals, verwarmingsslangen volgens specificatie gemaakt, diverse materialen, temperaturen, lengtes en aansluitingen mogelijk. Tevens verwarmingsmanchetten op maat gemaakt volgens specificatie.

NIEUW! Assortiment slijtdelen voor aanhangerpompen

Textiel- en staal versterkte betonslangen in diverse maten met opgeperste (Victaulic) koppelingen, spoelballen, Victaulic klemmen, dichtingen, reduceerbuizen met en zonder spoelgat, bochten, slijtplaten en snijringen mét keramische slijtlaag, manchetten en geleideringen, ééndelige pompzuigers en verder nog een uitgebreid pakket aan diverse originele GEKA koppelingen, kogelkranen, wormschroefklemmen, EPDM water-luchtslangen en diverse soorten haspels voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Kunststof slang caddy voor probleemloos pompen en storten

De ultieme bescherming en ondersteuning voor betonslangen: het ondersteuningssysteem voor betonslangen is uitgevonden om alles soepel te laten lopen, van pompen tot storten. De innovatieve niet-strepende, met glasvezel versterkte kunststof wieg voorkomt dat slangklemmen en/of slangen bestaande oppervlakken beschadigen. Ontworpen voor eenvoud en betrouwbaarheid: Zodra de kunststoffen caddy op kritieke plaatsen op de gewenste positie is geplaatst, is deze klaar voor gebruik.

Pagina's