Beton, mortel (PFT) & silotransport

Betonindustrie:

Het bereik met betrekking tot dit segment is waarschijnlijk het breedst. Of u nu op zoek bent naar betonpompslangen met 2 of 4 staallagen, textiellagen, mortelslangen, reinigingsballen, klemmen, reduceerpijpen of op maat gemaakte producten; hier bent u op de juiste plek voor een optimale prijs / kwaliteit verhouding.

Onze kwaliteiten als zodanig worden gegarandeerd door o.a. het fabrikaat Semperit en HST SCHLAUCHTECHNIK GmbH als zijnde onze partner voor gemonteerde slangen, waar wij al decennia lang ervaring mee hebben. Door gebruik  te maken van van hoogwaardige grondstoffen, specifiek geschoold personeel en enkele van de modernste productielijnen in Europa, is een hoge kwaliteit door het hele proces gewaarborgd.

In onze up-to-date assemblagevestiging garanderen we een doorlopende hoge kwaliteit aan assemblies. En dankzij interne procedures tijdens de montage en zowel kwalitatieve als (soms) destructieve tests wordt de kans op een niet (goed) werkende leiding geminimaliseerd.

Op verzoek is 100% testen van de assemblages een optie. Door de grote voorraad aan slangen en koppelingen zijn de levertijden relatief kort; ook voor grotere hoeveelheden!

U kunt bij ons ook terecht voor slijtdelen voor o.a. Schwing en Putzmeister pompen! Raadpleeg onze documentatie "Slijtdelen 2019".

Silotransport:

Wij kunnen voorzien in rubberen slangen, koppelingen en speciaal ontworpen PUR-slangen met een zéér hoge slijtvastheid voor sterk schurende stoffen zoals stenen, kiezel voor dakbedekking, zand, (straal-)grit, korund en glasvezel versterkt kunststof granulaat (>60% glas aandeel).

Een beknopt overzicht vindt u in onze documentatie "Beton en Silo" vanaf bladzijde 17.

Mortel/stuctechniek & PFT

Voor de mortelmachines en spuit-/stucmachines is een geheel eigen productrange opgezet. Of u nu op zoek bent naar GEKA koppelingen, mortel-, poeder-, gips-, water-, luchtslangen, of koppelingen, slangklemmen of andere artikelen die gebruikt worden bij deze machines, bij ons kunt u terecht voor dit en nog veel meer.

Er bestaat zelfs de mogelijkheid tot aanschaf van complete machines van o.a. het Duitse merk VEP. Meer informatie hierover in het segment 'Machinetechniek'.

Voor verdere informatie verwijzen wij naar onze brochure "Stuc- en Spuittechniek".