NOBI Technical Hoses BV
NOBI Technical Hoses B.V. - NTH - is een synoniem voor service, kwaliteit en innovatie. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, geboren uit het idee dat klanten met hun probleem centraal staan en geholpen moeten worden in hun behoeften met de beste mogelijke kwaliteit tegen een acceptabele prijs. Gesteund door bijna 30 jaar ervaring in de branche, garanderen wij dat elke behoefte, vraag, opmerking of klacht op een gepaste en professionele manier zijn aandacht krijgt. Door grote voorraden ter beschikking te hebben in ons magazijn in Landgraaf, ons CDC in Duitsland of bij onze fabrieken zijn wij in staat om zowel kleinere als ook grotere bestellingen snel beschikbaar te stellen. Bij acute probleemstellingen kunt u ons ook aanspreken om op locatie te gaan. D.w.z. we bezoeken de klant c.q. gebruiker om ter plekke de situatie, toepassing en eisen te bekijken. En aan hand van deze parameters alsmede de geldende veiligheids- of gebruikersrichtlijnen stellen wij een op maat gesneden offerte op. Hierdoor kan vaak een snelle oplossing gevonden worden om down-time of onveilige situaties te beperken tot een minimum.

Onze kernactiviteiten

Wij als NOBI Technical Hoses – NTH – plaatsen u en uw behoefte weer centraal en kunnen met onze sterke partners snel een adequate oplossing bieden. Of het nu gaat om reeds bestaande producten of maatwerk, wij zullen met onze kennis en de expertise van onze partners met een geschikte oplossing komen.

Onze fabrikanten gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen waardoor premium producten geleverd worden die voldoen aan de actuele internationale richtlijnen en/of wetgevingen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel want uit ervaring weten we dat kwaliteit op termijn geld bespaart!

  • Leveren van industriële slangen en gemonteerde slangen uit o.a. polyurethaan, rubber, TPE e.a. maar ook aanverwante artikelen zoals koppelingen, klemmen e.d.;
  • Im- en export van technische slangen;
  • Probleemadvisering op locatie;
  • Externe opleiding van verkopers bij bedrijven alsmede duobezoeken.

Indien u in een van deze marktsegmenten actief bent en is er interesse voor onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van informatie en komen ook onze mogelijkheden in een persoonlijk gesprek nader toelichten.

Wij staan voor u klaar, test ons!

Ons team

Marco Blankenhagen
Directeur
Paul de la Rosette
Backoffice
Bo Blankenhagen
Magazijn / technische medewerker
Arthur
Webmaster

Consultancy

Gesterkt door 30 jaar ervaring in het vak en ondersteund door enkele specialistische fabrikanten van technische slangen en aanverwante artikelen, is NTH dé partner om uw verkoopteam bij te scholen. Of het nu de buitendienst is of de back office, iedereen is gebaat bij een brede kennis van de producten in hun portfolio.

In The Field training (ITF)
Bij deze actieve vorm van opleidingen, zullen wij uw buitendienst bij de dagelijkse werkzaamheden begeleiden naar klanten en/of prospects....

Office Training (OT)
Men kan kiezen uit verschillende variaties zoals een basis opleiding of een segment opleiding.

Customer Related Training (CRT)
Deze vorm van opleiding wordt vaak in overleg met de verkoopleider of Business Unit Manager samen gesteld en is voor een groot deel...

Mocht uw interesse gewekt zijn, stuur ons uw aanvraag waarna wij, geheel vrijblijvend en kosteloos contact met u opnemen.

Onze partners

HST Hanseat Schlauchtechnik

Al vele jaren het toonaangevend bedrijf in Europa voor slijtvaste slangen en m.n. betonpompslangen.

Foxiflex GmbH & Co KG

Decennia ervaring en innovatie zijn in dit relatief jong bedrijf samen gekomen en bieden dan ook een afgerond programma aan m.b.t. polyurethaanslangen. Maar ook slangen voor niche-toepassingen kunnen snel geleverd worden. Een voorbeeld is een slang die geschikt is voor een temperaturen tot 1.100 gr C