Welkom

Het bedrijf NOBI Technical Hoses B.V. – NTH – is een synoniem voor service, kwaliteit en noviteit. NOBI is een jong en dynamisch bedrijf, ontstaan vanuit de gedachte dat klanten met hun probleem centraal dienen te staan en als zodanig ook geholpen moeten worden. Gesteund door meer dan 20 jaren ervaring in de branche kunnen wij elk behoefte, vraag, opmerking of klacht op gepaste en professionele wijze aandacht geven.

Wij als NOBI Technical Hoses – NTH – plaatsen u en uw behoefte weer centraal en kunnen met onze sterke partners snel een adequate oplossing bieden. Of het nu gaat om reeds bestaande producten of maatwerk, wij zullen met onze kennis en de expertise van onze partners met een geschikte oplossing komen. Onze fabrikanten gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen waardoor premium producten geleverd worden die voldoen aan de actuele internationale richtlijnen en/of wetgevingen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel want uit ervaring weten we dat kwaliteit op termijn geld bespaart!

Kernactiviteiten:

1. Leveren van industriële slangen en gemonteerde slangen uit o.a. polyurethaan, rubber, TPE e.a. maar ook aanverwante artikelen zoals koppelingen, klemmen e.d.;

2. Im- en export van technische slangen;

3. Probleemadvisering op locatie;

4. Externe opleiding van verkopers bij bedrijven alsmede duobezoeken.

Onze portfolio is afgestemd op de navolgende segmenten:

Algemene industrie. Dit zijn slangen, koppelingen een aanverwante artikelen voor het transport van water, lucht, gas & zuurstof, stoom, heet water, chemicaliën, voedingsmiddelen, slijtend materiaal en olie. Onze slangen voldoen aan de geldende Europese Normen zoals EN 12115, ISO 3821, DIN 20018/ISO 2398 enz.

Kunststof verwerkende industrie. Wij leveren voor het transport van kunststof granulaten verschillende uitvoeringen slangen t.w. PVC-slangen met en zonder PU-binnenlaag of zéér slijtvaste polyurethaanslangen met sterkten van 0,45 t/m 3,5 mm. Als vacuümslang kunt u van ons een zeer gladde, transparante PVC-slang krijgen. En voor de hoppers leveren wij hete lucht slangen tot +300° C en voor de koeling bij de matrijzen kunnen slangen uit PVC, rubber of teflon leveren; inclusief snelkoppelingen en slangklem.

Reiniging in de voedsel verwerkende industrie. Ons assortiment omvat o.a. emmers, borstels, bezems en watertrekkers van het merk Salmon. En natuurlijk rubberen en kunststof reinigingsslangen met koppelingen voor drukken van 10 tot >400 bar werkdruk in de kleuren zwart, groen, geel, blauw en rood van o.a. de merken Goodyear (Fortress) & Gates (Powerclean)! De bijhorende reinigingspistolen ontbreken natuurlijk ook niet, net zo min als de veerbelaste RVS-haspels van het merk NITA.

Betonindustrie. Het assortiment m.b.t. dit segment is waarschijnlijk het breedst. Of u nu op zoek bent naar betonpompslangen met 2 of 4 stalen inlagen, textielinlagen, mortelslangen, reinigingsballen, klemmen, verloopbuizen of custom made products; Bij ons bent u aan het juiste adres voor een optimale service/prijs-verhouding. Onze kwaliteiten worden o.a. door de producent Semperit en HST Schlauchtechnik GmbH d.m.v. regelmatige kwaliteitscontroles gewaarborgd. Tevens worden de slangleidingen quantatief onderworpen aan extra testen zoals een druktest van 120 bar. Hierdoor is van elke partij slangen, altijd een batch (kostenloos) getest. Optioneel kan zelfs 100% van de bestelde slangleidingen worden getest. De levertijden zijn zowel voor één slang alsmede voor grotere aantallen vrij kort.

Specials. Onder deze rubriek vallen de producten die niet standaard in het leveringsprogramma zitten maar wel gemakkt worden op klant- of marktwens. Voorbeelden zijn; bermmaaislangen uit rubber of PU, betonpompslangen met afwijkende aansluitingen voor b.v. grondboring of off-shore toepassing, slang voor heet PET-granulaat tot +300°C, voedingsslangen met nylon-spiraal etc.

Voeding verwerkende industrie. Wij leveren voedingsslangen i.o.m. de geldende richtlijnen als FDA, BfR Cat. II, BfR Cat XV, USP Class XI, KTW W 270 en Phtalaatvrije mengsels voor drinkwater, vethoudende levensmiddelen, alcohol houdende dranken tot 96°. De slangen kunnen worden gemonteerd met melkkoppelingen DIN 11851 & 405 of TriClamp 32676-A/B/C (DIN,ISO/ASME). Elke slang wordt bij levering v.z.v. een uniek ID-nummer met daarbijhorende slangkaart en Conformiteitsverklaring conform GMP.

Indien u in een van deze marktsegmenten actief bent en is er interesse voor onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van informatie en komen ook onze mogelijkheden in een persoonlijk gesprek nader toelichten.

Wij staan voor u klaar, test ons!

Marco Blankenhagen

Managing Director