Nieuws

Nieuw! Revisie van ventilatoren voor maai-/zuigcombinaties!

Uw oude ventilatoren weer als nieuw? Wij kunnen u vanaf nu hiermee van dienst zijn. Wij laten u graag een offerte toekomen van de revisie voor ventilatoren van de afzuigventilatorhuizen van uw maai-/zuigcombinaties. O.a. voor ventilatoren van Trilo, Herder.

De schoepen worden opgelast met 10mm Hardox plaat en uiteraard wordt de ventilator daarna opnieuw uitgebalanceerd. Daarnaast kunnen wij u ook nieuwe achterste/bovenste slijtplaten leveren.

Informeer gerust naar de mogelijkheden en stuur een mail naar sales@nobi-nth.nl

Bermmaaislangen leverbaar uit voorraad, zowel standaard als versterkte versie.

Deze speciaal door ons ontworpen versterkte versie met koperkleurige spiraal heeft een 25% dikkere wand dan onze welbekende slang met groene spiraal, die haar kwaliteit en lange levensduur al ruimschoots heeft bewezen in de markt. De versterkte versie is uitermate geschikt voor het opzuigen van b.v. riet, houtsnippers en ander scherpkantig materiaal.

Informeer snel naar de prijzen en voorwaarden. Stuur een mail naar; sales@nobi-nth.nl

Slanghaspels zonder en met (gemonteerde) slang

Wij leveren ook op maat slanghaspels zonder en met (gemonteerde) slang geschikt voor lucht/water/water voor voedingindustrie/dieselolie/AdBlue/gas/zuurstof/olie/vet. Uitvoeringen voor vaste en zwenkmontage of als slangwagen.

Materiaal; gegalvaniseerd, gelakt staal, kunststof/RVS-staal, RVS 304, RVS316. Max. druk; 20 t/m 600bar. Voor slanglengtes van 1 t/m 100 meter, verschillende slangdiameters.

Aansluiting koppelslang + aansluiting werkslang van ¼” t/m 1 ½”.

Aandrijving; handbediend, veerbediend, elektrisch, hydraulisch of pneumatisch.

Pagina's