Nieuws

Mooie uitbreiding van ons segment; Machinery & Parts

Radiografisch bestuurbare rupsmaaiers voor o.a. weg- en bosonderhoud.

De Green Climber is een innovatieve radiografisch bestuurde werktuigdrager voor het werken in extreme omstandigheden, zoals: gebieden met steile hellingen en/of bij inzetten die gevaarlijk zijn voor de bestuurder.

De Green Climber is ontworpen om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op met gras begroeide terreinen, bermen en snelwegen die bijzonder oncomfortabel zijn, of gevaarlijk zijn om te bereiken. Zijn lichte gewicht en zijn totale veelzijdigheid maken Green Climber tot een uiterst nuttig voertuig.

Time for change!

Het nieuwe partnership tussen NOBI Technical Hoses B.V. en Group Verschueren BV zorgt voor oplossingen in uw wagen- en materieelpark welke gebruikt worden bij maaiwerkzaamheden. Door onze ervaring samen te voegen en door te luisteren naar de gebruikers, herkennen we als geen ander de noden van de klant en weten zo perfect naar welke machine u op zoek bent.

Hoogwaardige zuigslangen voor al uw maaiwerken

Een greep uit ons assortiment hoogwaardige zuigslangen voor alle soorten maaiwerken

GSS-H DURA met groene spiraal. Vaak gekopieerd! Nooit geëvenaard!
GSS-H VS re-inforced met volledig ingegoten koperkleurige stalen spiraal met 25% méér wanddikte voor extreme toepassingen.
Rubber verbindingsslangen met spiraalvrije uiteinden. Voor langdurige verbindingen tussen turbine en kipper, in diverse diameters en lengtes!

Meer info: sales@nobi-nth.nl

Pagina's