Nieuws

Mortar flat plat oprolbare giekslang voor het storten van beton

Mortar Flat is een stevige maar gemakkelijk te hanteren plat oprolbare giekslang voor het storten van beton. De slang voorziet in een behoefte in de markt aan een easy-to-use eindslang. Door de dunne wand is de slang b.v. makkelijk in gebruik bij o.a. het storten van tussenwanden of bekistingen alsmede ICF en Styro blokken.

Smartflex SMT Comfort en Premium waterslang

5-laags PVC-slang voor tuinieren en irrigatie. Bestand tegen UV- en algenafzettingen. Gemaakt van grondstoffen zonder phthalaten, dus milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid.

Zeer sterk polyestergaren met gepatenteerde "SMT Steady Mesh Technology". Extreem handzaam, uitstekende flexibiliteit, hoge knik- en pletbestendigheid.

Temperatuurbereik; - 15 ° C tot + 65 ° C

REACH: 1907/2006 / EG / RoHS: 2011/65 / EU

Ook verkrijgbaar in Premium uitvoering voor uitstekende flexibiliteit bij nog lagere temperaturen

Origineel GEKA koppelingen en armaturen

Origineel GEKA klauwkoppelingen en armaturen voor al uw waterslangverbindingen. Naast de ‘standaard’ koppelingen met slangpilaar, binnen- of buitendraad leveren wij b.v. ook diverse speciale armaturen, zoals; Y-stuk met afsluiter, nastelbare koppelingen, hoekstukken (Knauf PFT), verstelbare- en volstraal spuitstukken en verstelbare alu/zink/kunststof ECO sproeipistolen.

Vraag vrijblijvend naar ons volledige productgamma en stuur een mail naar: sales@nobi-nth.nl

Pagina's