Mooie uitbreiding van ons segment; Machinery & Parts

Radiografisch bestuurbare rupsmaaiers voor o.a. weg- en bosonderhoud.

De Green Climber is een innovatieve radiografisch bestuurde werktuigdrager voor het werken in extreme omstandigheden, zoals: gebieden met steile hellingen en/of bij inzetten die gevaarlijk zijn voor de bestuurder.

De Green Climber is ontworpen om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op met gras begroeide terreinen, bermen en snelwegen die bijzonder oncomfortabel zijn, of gevaarlijk zijn om te bereiken. Zijn lichte gewicht en zijn totale veelzijdigheid maken Green Climber tot een uiterst nuttig voertuig.

Dankzij de, in de breedte, uitschuifbare onderwagen met rupsbanden kan hij onbemand werken op steile hellingen tot wel 60 °, hetzij bergop, bergaf of dwars.
Het besturingssysteem van de Green Climber maakt het uitvoeren van het werk eenvoudig en leuk, maar vooral veilig; het stelt de machine ook in staat om met precisie te bewegen.

Het snelkoppelingssysteem van de Green Climber is ontworpen om de uitwisselbaarheid van accessoires, zoals b.v.; mesmaaier, klepelmaaier, ‘stump grinder’ (boomstronkfrees) sneeuwschuiver zonder het gebruik van gereedschap mogelijk te maken.

De Green Climber is uitgerust met een automatisch reinigingssysteem met omkeerbare ventilator die de radiator altijd schoon houdt, zelfs bij werkzaamheden op stoffige ondergrond.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden van de verschillende Green Climber modellen en de leverbare accessoires. Mail snel naar; sales@nobi-nth.nl

Segment category: